Prima intalnire a Kooperativei 2.0 de la Iasi

Ma bucur ca dupa aproape o luna si ceva am gasit un motiv foarte bun de a mai posta pe blog. Sper ca o data cu aceast articol sa apara si cheful de scris si astfel sa mai revigorez olecuta blogul asta.

Sa revenim. Aseara a fost incalzirea pentru lansarea oficiala a Kooperativei 2.0 chinezesti la Iasi. Andreea Ignat este persoana care se va ocupa ca lucrurile sa mearga pe fagasul cel bun si cunoscand-o de atata timp stiu sigur ca asa va fi.

Locatia pentru aceasta prima intalnire a fost bineinteles una centrala, si anume Cinema Bistro, un loc intim, primitor si frumos amenajat care ne-a fost si casa si masa pentru cateva ore (a se vedea bunaciunea de burger de mai jos – chifla proaspata cu carne de curcan, salata verde, branza chedar, rosii, ceapa rosie):Garda veche a bloggerilor din Iasi (va stiti voi, cei care ati/am promis ca o sa dati cu subsemnatul mai des pe blog) a intalnit generatia noua, o generatie mai energica si cu idei noi si cu care sper sa ma mai vad si la evenimentele urmatoare. Nu credeam ca sunt atatia bloggeri din Iasi pe care nu-i cunosc si din acest acest motiv aceste intalniri nu pot fi decat benefice pentru toti.

Si lista de participanti (destul de marisoara): Daniela Macsim, Ema Pohrib, Oana Blaga, Bogdan Mihai Alupoaie, Dragoş Bârgăoanu, Bianca Roxana Ionel, Alexandra Bohan, Paul Pădurariu, Alexandra Ignat, Mariana Dorosenco, Durbaca Ionuț Lucian, Dana Burlacu Visternicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei, Robert Ciobotaru, Diana Cătănoaia, Isabela Nițică, Andreea Crețu, Ramona-Elena Cervenciuc, Bogdan Beșliu, Constantin Ciobanu, Vali Popa, Andreea Chirilă, Elena Pădurariu, Etienne Ignat.

Ca de obicei, fotograful oficial (ca si la ultimele intalniri de altfel) a fost tot Paul Padurariu caruia ii multumim si speram sa ne mai onoreze cu prezenta si la urmatoarele intalniri. Gasiti aici mai multe poze de aseara.

2 thoughts on “Prima intalnire a Kooperativei 2.0 de la Iasi

  1. Pingback: Bloggerii s-au tras în dubla 1 din Kooperativa 2.0 la Iași :) : Şapte pietre

  2. Pingback: Bloggerii ieșeni, actori principali în studioul de burgeri Cinema Bistro – DragosTeAm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *