Quickmobile si smartphone-ul redus

Acum vreo saptamana a fost mare nebunie cu smartphone-ul LG G4 de la quickmobile la doar 224.9 lei. A fost prima oara cand am prins si eu o astfel de mocaciune si am zis sa incerc ca plasez si eu o comanda ca n-are ce sa strice.

Zis si facut, am facut o comanda pentru o singura bucata ca daca era sa fie ar fi fost mai mari sansele sa o primesc. Am citit la vreo doua zile pe facebook-ul lor ca au fost persoane care au comandat cate 20 de bucati pentru toate neamurile si probabil acestia au fost si cei mai vehementi la primirea vestii ca nu se vor livra produsele in acel pret. Am vazut chiar ca voiai sa se asocieze sa-i dea in judecata numai sa primeasca telefoanele in pretul derizoriu. M-am amuzat, ce pot sa zic?

Am uitat de comanda facuta pana am primit pe mail ca nu se vor livra (ceea ce si banuiam) ca au fost peste 3000 de comenzi, si in schimb am primit un voucher de 50 de lei pe care sa-l folosesc pe site-ul lor. Am comandat un powercube asemanator celui de aici, dar fara partea de usb-uri si am mai dat o diferenta de 20 lei. Dupa ce-a stat vreo 4 zile in depozit la curier (a prins si weekendul la mijloc) a ajuns intr-un final la mine.

Powercube-ul este destul de bine construit, are un cablu de lungime 1.5 metri, grosime de 2.5 (tipul ala de cablu pe care daca il calci te doare pe tine) si urmeaza ca zilele astea sa-i gasesc un loc pe sub birou. Are un sistem de prindere cu doi plasturi (daca pot sa-i denumesc asa) si-l poti masca foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *