Un pic poc (2)

Dupa nici doua luni am avut din nou noroc. Acelasi scenariu, alt protagonist. Accidentul din ianuarie e aici. Am oprit sa ma asigur mai bine din stanga (o intersectie asa prost gandita nu este nicaieri in Iasi si nici nu sunt semne ca se va termina bucuria prea devreme) ca sunt multi care fenteaza toti fraierii care stau pe dreapta si apoi te obliga sa faci tu un inconjur mai mare sa le faci loc si sa-i ocolesti.

Precum ziceam, am oprit sa ma uit si ma trezesc cu berbecul infipt in mine. Prima lui reactie: Tu esti vinovat, nu? M-am uitat la el si i-am spus sa se mai gandeasca oleaca ca nu-i chiar asa. Vazusem ca era bara un pic crapata si am zis ca e de mers la asigurari. Bara fiind aproape noua la mine se vedea orice pe ea. Pentru el a fost doar o zgarietura adunata la celelalate 20. Am stabilit intalnirea pentru amiabila si nu mica mi-a fost mirarea cand am ajuns sa completam formularul ala si el nu avea permis. Il pierduse in Germania si de la politie i-a spus ca merge si asa, nu-i nicio problema. Am crezut ca mor acolo pe loc. Cat de inconstient sa fii???

Tipul de la asigurari l-a trimis la politie sa-i dea dovada si fiindca nu-mi inspira deloc incredere in aceeasi zi m-am dus si eu la politie sa declar accidentul. Am specificat ca vreau sa facem amiabila si politistul de serviciu mi-a spus ca ma pot razgandi fara nicio problema in cazul in care face figuri.

Abia dupa vreo trei zile ne-am intalnit din nou si s-a lasat asteptat de parca imi facea un favor. A platit Euroins dauna care s-a ridicat pe la 800 lei (reparat bara si vopsit). Sper sa-l usture putin la urmatoare reinnoire si ca doar asa se va invata minte.

Si poze de final:

Tagged on: , , ,

One thought on “Un pic poc (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *