Inca una cu pasajul din fundatie

Inca din prima seara de cand a fost facuta fastuoasa inaugurare pasajul a trebuit sa iasa in evidenta. Evident ca pe timp de noapte nu pot iesi in evidenta decat daca ai multe multe luminitite frumos colorate. Au fost adusi braduti si s-au impodobit dar parca ar mai fi trebuit ceva.

S-a luat atunci hotararea de a se amplasa cateva reflectoare pentru a realiza diverse jocuri de lumini. Ideea nu e rea si parca vad un anunt asemanator celui pentru megadiscoteca Tineretului: “Nu e farul din alexandria, e farul de la Mega Discoteca Tineretului!!”. De acum cei de la discoteca tineretului vor schimba probabil un pic anuntul: “Nu e farul din Alexandria, nu sunt reflectoarele de la pasajul subteran din Iasi, este farul de la Mega Discoteca Tineretului!!”

Au inceput deja proiectiile si au fost suprinse cateva ipostaze pe care le aveti mai jos. Pe viitor au promis ca vor mai aparea si altele, in functie de cerere. Probabil acum ii pare rau primarului ca n-a fost gata pasajul inainte de campania electorala c-ar fi putut sa apara si Ponta inconjurat de-o aura ceva. Nu e timpul pierdut totusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *