Un avion apartinand Wizzair a aterizat din greseala la Iasi

Iesenii s-au entuziasmat azi pe facebook la aterizarea primei curse apartinand companiei Wizzair pe nou inauguratul aeroport. Ce nu se stie de fapt este ca acesta a gresit culoarul de zbor si in loc sa aterizeze la Bacau s-a trezit aterizand la Iasi.

Pilotul Stefan Uizer explica ce s-a intamplat de fapt: “Mergeam linistit pe banda doi cand ma trezesc din spate cu flashuri si claxoane de la un alt avion pe care chipurile il incurcam. M-am dat regulamentar la o parte si am facut loc avionului ce se grabea. Din cauza cetii am ratat intrarea spre aeroportul Bacau si pana sa-mi dau seama ce s-a intamplat era deja prea tarziu. Am oprit in aeroportul Iasi sa intorc repede pana nu se prinde lumea si m-am trezit cu blituri, reporteri si interviuri si nu reuseam sa-mi dai seama ce s-a intamplat. Le-am explicat ca a fost o confuzie si sper sa nu se mai repete pe viitor.”

Reprezentantii aeroportului nu au dorit sa comenteze prea mult acest incident, dar au afirmat totusi ca este posibil ca pilotul aeronavei sa fi fost atras de beculetele de craciun asezate sub forma de brad pe toata lungimea pistei.

One thought on “Un avion apartinand Wizzair a aterizat din greseala la Iasi

  1. Mada

    Scrii numai tampenii! Este adevarat ca din cauza cetii . In ultimele 3 zile nu a aterizt nici un avion pe aeroportul din Bacau. Ieri trebuia sa plec spre Londra din acel aeroport si m- am trezit cu o mare surpriza cand am ajuns acolo. Toate zborurile au fost remutate catre aeroportul din Iasi.Asadar,omul nu a gresit nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *