Pariuri sportive pe internet

Perioada de iarna este una mai putin productiva pentru cei care au optat sa aiba ca principal domeniu de activitate pariurile. Si nu orice fel de pariuri, ci pariurile online, care se realizeaza prin intermediul caselor de pariuri existente deja, jucatorii trebuind sa indeplineasca doua conditii mari si late: sa aiba peste 18 ani si un calculator pe care sa parieze. Banii se pot depune in contul de pariere prin diverse metode (card, cont bancar, portofele digitale, paysafecard, s.a.m.d.), retragerile realizandu-se de asemenea prin intermediul solutiilor descrise mai sus.

Principalul lucru pe care il vizeaza un jucator sunt fara doar si poate, acele cote care ruleaza necontenit pe site-urile principalilor bookmakeri. Jucatorii romani in special au o apetenta mare pentru bonusuri, cote pariuri cu o marja de profit scazuta si, nu in cele din urma, pariuri live.

Dat fiind faptul ca suntem in Romania, jucatorii pariaza adesea pe meciurile din Liga 1. De aici si afirmatia de mai sus, conform careia iarna nu este tocmai prielnica pariorilor de pe la noi, care trebuie sa se multumeasca mizand sume mai mari sau mai mici pe partidele amicale pe care le disputa Steaua, Dinamo, Petrolul, s.a. in Spania sau Turcia.

Ca principale unelte in studierea evenimentelor pe care urmeaza sa parieze, acestia se folosesc de anumite site-uri de statistici, unde pot culege cu usurinta informatii privind prestatiile echipelor angrenate in diverse competitii, indiferent ca este vorba despre campionat, cupa (competitii domestice) sau Liga Campionilor, Europa League, etc.
Tot aici sunt trecute in revista si alte rezultate fotbal actualizate, cat si informatii privind diverse discipline sportive, precum hochei pe gheata, baschet, tenis, handbal, futsal si lista poate continua. Cu toate ca este cel mai pariat sport la ora actuala, fotbalul nu este singurul sport care isi primeste partea leului, in conditiile in care si tenisul este reprezentat intr-un mod destul de consistent in oferta de pariuri ale agentiilor de pariuri online ce activeaza pe teritoriul tarii noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *