Hotspot`uri la coada la Sf. Paraschiva

In aceasta perioada cei de la Mitropolia din Iasi s-au pregatit cum au stiut ei mai bine pentru primirea miilor de pelerini. Au amenajat frumos o scena in fata mitropoliei, au gandit un nou traseu de pelerinaj, au pregatit sarmalutele si un ceiut cald, totul pentru ca cei veniti sa se inchine la moastele sfintei Parascheva sa se simta bine si sa mai uite de oboseală si nopti nedormite.

Ca o noutate, in acest an pentru enoriasii cu smartphone dar fara internet pe telefon au fost amenajate cateva hotspoturi pe masura ce te apropii de racla Sfintei Paraschiva. Dupa ce te logezi la wirelessu` mitropoliei ai 10 minute in care urmaresti slujba din biserica si abia apoi ai voie si la alte situri mai putin crestine. Dupa o ora de browsing ai din nou 10 minute de slujba, asa cum se cuvine.

Vestea cu hotspoturile neparolate a fost primita cu entuziasm de credinciosi, unii fiind asa bucurosi de acest lucru incat au tinut neaparat sa-si updateze si profilul de facebook, asa cum a facut si enoriasa de mai jos:

Tinand cont ca internetul este unealta diavolului, cum apreciati flexibilitatea de care a dat dovada Mitropolia?

5 thoughts on “Hotspot`uri la coada la Sf. Paraschiva

  1. anda_elena

    In ziua de azi nu doar oamenii merg la biserica. Si biserica si preotii merg, sub diferite forme, in casele oamenilor.
    Nu doar ca sa ceara bani, ci si ca sa informeze. Vezi site-ul Doxologia, de exemplu – care ofera non stop informatii la cald de la hramul Cuvioasei Parascheva.
    Orice se poate transforma intr-o unealta a raului, in functie de felul in care folosesti acel orice. Dovada de flexibilitate nu este decat o dovada de normalitate.

  2. Pingback: Linkuri de weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *