Cel mai bun prieten al omului in curatenie

Am fost parasit de consoarta pentru vreo trei zile (delegatii, treburi de astea). De obicei cand pleaca nu prea stau pe acasa, dar imi place ca atunci cand ajung sa fie toate curate si la locul lor. Nu va ganditi ca am crocodili care ma mananca de picioare prin casa, e doar dezordinea de la doua haine aruncate colo, doua foi pe dincolo, treburi de astea simple.

Asa ca, ultima oara cand a plecat m-am apucat de strans repede tot ce sarea in ochi cu gandul sa scap repede. Nu stiu cum se face dar de la pus doua haine la loc (sau la spalat de la caz la caz) am ajuns sa curat cada, aragazul, chiuveta si poate as mai fi continuat si cu altele dar timpul acordat acestor lucruri l-a depasit cu mult pe cel prognozat.

Sper ca nu v-ati imaginat vreo clipa ca m-am apucat de treaba fara sa am toate cele necesare unui asemenea proces. Cutia cu “bunatati” de la Misavan a venit la fix pentru a ma ajuta in aceasta problema delicata.

Am inceput cu cel mai mare dusman al barbatului, chiuveta cu vase murdare. Detergentul de vase si-a facut treaba fara nici un fel de problema si-am trecut apoi rapid la bateria de inox. Aici am avut din nou un mic ajutor, crema pentru produse din inox, iar rezultatul a fost cu siguranta peste asteptari. Stralucea, ca la soare te puteai uita, dar la dansa ba.

Urmatoarea oprire a fost in baie. Sa-i traiasca familia lu` ala de-a inventat faianta de culoare inchisa, ca esti nevoit ca dupa cateva dusuri sa freci faianta pana iti ies ochii din cap ca la melc. Partea buna a fost de data asta ca eram mai mult decat pregatit pentru o asemenea provocare. Solutia bai 4 in 1 cred ca a fost creata special pentru mine. Dai, stergi clatesti din abundenta cu apa si treaba e gata. Piece of cake.

V-as mai povesti de produsele de la Misavan, dar mai bine ar fi sa le cumparati si sa le incercati chiar voi. Desi stiam de firma ca vazusem masinile prin oras, nu stiam ca au depozitul central chiar in Iasi, undeva prin Miroslava. Le gasiti mai peste tot in oras, deci nu va puteti plange ca nu aveti de unde sa le cumparati.

Cam atat pe azi, sa-mi spuneti cum sunt dupa ce le-ati incercat.

One thought on “Cel mai bun prieten al omului in curatenie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *