Epic fail

Sau cum poti s-o dai in bara cu gratie
Pentru ca stiu ca va plac desenele mele in Paint avem urmatoarea schema a miscarii

[flickr]photo:6777629122[/flickr]

Cel cu rosu era parcat neregulamentar, intr-o zona in care nu prea avea ce sa caute. Imi aduc aminte ca singura oara cand am facut ceva de genu` in parcare la Kaufland am avut un “X” mare pe portiera executat cu cheia, cu o ciuda feroce. A fost nevoie de 2 straturi de vopsea pentru a acoperi ura. Revin. Tipul parcat intr-un loc destul de stramt, masina era trasa cu faţa, eu eram parcat cu spatele in Kaufland.
Ma strecor printre masini (erau maxim 30 cm), deschid usa cu greu si nu ma pot abtine si scap un:”ba da istet mai esti”. Sa-mi pice cerul in cap cand de pe cealalta parte ridica capul un om asa la 1.90 si 110 kg. El destul de calm imi zice sa am un minut rabdare ca termine de pus cumparaturile in masina si o sa plece. M-am scuzat si eu ca mi-era frica ca masina sa nu alunece de pe movila de gheata pe care eram si sa ma duc direct in el.
A fost un moment de jena maxima, si cele 2 minute cat a durat ca omu` sa-si aseze cumparaturile si sa plece parca au fost ore. Chiar a trecut ceva vreme de ultima oara cand am comis`o chiar asa :))
Eu si gura mea bogata..

7 thoughts on “Epic fail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *