Barbatii se pricep la orice

E lucru stiut faptul ca barbatii se pricep la orice. Sau asa vor sa creada..Cati barbati ati auzit sa cheme un meserias sa monteze o masina de spalat?Sau sa schimbe o priza sau un bec?Barbatul roman, de voie de nevoie, se pricepe la toate. S-a spart o teava?De ce`ar chema meseriasu` sa repare teava cand se poate chinui el 2-3 ore. Si sa vezi ce creste stima de sine cand reuseste sa rezolve problema 🙂

Oricat de mester ar vrea sa fie barbatul, daca nu are niste scule profesionale tot degeaba. Chiar nu ar avea rost sa te apuci de cine stie ce reparatii prin casa daca nu ai uneltele potrivite. Nu de alta, dar risti sa pierzi foarte mult timp chinuindu-te cu ce ai prin casa, si sa nu realizezi nimic in fond. Sa nu mai amintesc faptul ca poti strica mai mult decat repari si 10 meseriasi nu pot rezolva ce ai deteriorat cu atata grija.

Cand ma voi muta la casa mea cu siguranta o sa`mi iau toate uneltele necesare pentru a putea bibili cam tot ce e prin casa: o bormasina, o filatanta cu toate capetele posibila si de ce nu si polizor unghiular pentru ca nu se stie nicioadata de ce ai nevoie.
Acum ca am facut lista nu`mi mai ramane decat sa-mi iau casa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *