#BlogOlympics de dupa

Am gasit un  motto pentru ce s`a intamplat:”Echipa fara nume care nu bate pe nimeni:)”

Cam asta s`a intamplat ieri, am avut nenumarate sanse de a invinge lejer la fotbal dar a lipsit omu` cu finalizarea. Ne`am oprit de`aiurea la un “out” (tipic) si de acolo a iesit golul egalarii, cand putea sa fie o victorie frumoasa.  Stiti cum e, e frumos sa participi, dar e si mai frumos sa si castigi:)

Ce`am mai invatat este si faptul ca NU se compara un meci de fotbal la peste 30 grade cu meciurile pe care le executam in fiecare marti seara. Recunosc ca dupa 5 minute deja ma durea in gat si nu mai puteam sa fug. Vreau sa felicit baietii si fata (Alex  + Stefan+ Radu + Andreea) care au rezistat pe terenul de baschet pentru cele 2 meciuri. Daca in aer erau 30+ pe  terenu` de beton au fost lejer peste 40.

Cred ca nu este cineva dintre participantii acestei editii care sa nu se fi bronzat in stilul tractorist cu model. Soarele a fost foarte puternic si s`au consumat cantitati impresionate de apa (aici sa includem si bataia cu apa de la urma).

O sa multumesc echipei pentru ca s`a straduit si a rezistat eroic caldurii:  Alex_blue si Stefan , Radu + Madalina, Sorin, Sebi + Alex, Andreea + Catalina, si sa nu uitati ca trebuie sa mergem la paintball

Nota 10 pentru organizare, si pentru asta trebuie sa multumim lui Mono si echipei Inoras.ro si Decathlon Iasi. Cu prilejul acestui eveniment, a fost lansata si noua platforma Iasi.inoras.ro. Sa nu uitam de gratarul de dupa organizat la Popricani intr`o locatie de vis (chiar nu am retinut cum se numeste). M`am afumat bine, n`am putut sa beau, dar copanelele, aripioarele si micii au iesit fabulosi (asta cred ca pot sa confirme toti mancaciosii prezenti). Oricum, cand am terminat gratarul eram deja full, ca doar trebuia cineva sa deguste, sa vada marfa. Grataragii au fost subsemnatu`, Etienne si mai pe la urma, la impresie si finalizare si Epox
Cam asta a fost prima editie, de acum asteptat sa vedem ce surprize ne mai pregateste InOras.ro
Poze gasiti pe facebook aici
pentru download aici

11 thoughts on “#BlogOlympics de dupa

 1. Pingback: Am fost la Blog Olympics | Bogdan Alupoaie's Blog

 2. alex_blue

  lasa cipoc, ca o sa fie mai bine data viitoare…intr-adevar, cred ca putem spune ca am avut si ghinion (meciul de fotbal cu fun fun fun) si cel de baschet cu “castigatorii”…una peste alta eu m-am simtit foarte bine, dar simt nevoia sa-mi ofer scuzele pt supararile pricinuite echipei; n-am fost la capacitate maxima si asta sper sa am ocazia sa v-o demonstrez cu alta ocazie.
  intr-adevar, felicitari echipei pe rezistenta la temperatura ridicata, felicitari organizatorilor, felicitari castigatorilor!

 3. ciprian Post author

  cu usturimi de alea nasoale??:))
  si zi mersi ca n`ai fost la gratar, ca se amplificau 🙂
  felicitari pentru victorie

 4. Ioana

  Nasoale is pe picioare :))
  Victoria apartine colegilor mei, eu nu am ajutat cu nimic echipa din pacate. 🙁

 5. Iulian Lita

  felicitari pt participare… lasa ca data viitoare o sa aveti mai mult noroc:D

 6. Pingback: Echipa Castigatoare la Blog Olympics | Alexandru Negru

 7. Busuioc Florin

  Gratarul sa fie bun ca meciurile se castiga si se pierd nici Barcelona nu castiga mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *