Ca la gradinita

Ma amuz teribil cand e vorba de un advertorial in care trebuie sa folosesti anumite cuvinte cheie, cu linkuri pe ele. Mai tineti voi minte cum eram pe la gradinita/scoala primara cand trebuia sa faci o poezie cu anumite cuvinte, sau o compunere care sa aiba in componenta: mare, soare, plaja, distractie, caldarusa? Asa e si cu advertoriale, ai cuvintele, fa`mi textul.

Culmea este ca eu cu limba romana am fost certati de mai multe ori, cred ca cele mai mici note le aveam la materia asta pentru ca nu eram in stare sa scriu treburi frumoase asa cum vroia invatatoarea/profesoara. Si uite ironia sortii, de ce ti`era urat nu scapi. Singura diferenta este ca acum treaba e pe bani, si na, asa esti motivat, sau cel putin pe mine ma motiveaza asta.

Noi sa fim sanatosi si la mai multe advertoriale!

8 thoughts on “Ca la gradinita

 1. relansat

  eii, cuvintele cheie le folosesti si cand vrei sa scrii un articol cat mai seo, deci nu ar trebui sa fie o problema din punctul asta de vedere. cat mai multe advertoriale sa fie 🙂

 2. Pavel

  Bre, mai vin nişte cereri de advertoriale cu nişte cuvinte cheie fără înţeles între ele. Spre exemplu: “bonus poker”. No, zi tu, cum pui aşa ceva în text ca să sune şi gramatical corect?

 3. Mazgalici

  Daca e referitor la advertorialul de pe blogul meu sa stii ca nu l-am scris eu 🙂
  Oricum nu o sa se mai repede decat daca dau bani multi, mi se pare un fel de prostituare

 4. ciprian Post author

  eu nu vreau bani multi, vreau sa`mi fie platita munca la cat cer eu, atata tot
  si nu, nu era referire la ala al tau, oricum abia acu il vazusem

 5. Retete Culinare

  Cei ce dau textele si nu fac compromisuri de dragul limbii romane nu au invatat, inca, ca un text/site se optimizeaza in primul rand pentru oameni si apoi pentru roboti!
  P.S.: Cipoc, iti urez ca munca ta sa fie cat mai bine platita! Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *