On my wish list

Sunt fan Sony Ericsson de foarte mult timp. Primul meu telefon a fost un Sony Ericsson T10 parca, cu clapita, verde, foarte ochios. Il primisem chiar cu 2 baterii, dupa 3 zile am inteles de ce..Cu prima baterie dadeam aproape 3 bipuri si se descarca, cu a 2a nu ajungeam pana la paine fara sa se descarce. Noroc ca in vremea aia nu te suna/nu sunai pe nimeni ca era scump..pe atunci aveai telefon si cam atat..

De`a lungul timpului am mai avut cateva modele de Nokia, Alcatel, Sony, dar intr`un final am ramas tot pe SE, pe care il am deja de vreo 3 ani si ceva..
Tinand cont de vechimea pe care o are telefonul actual (recunosc ca uneori mi`e rusine cu el) de ceva vreme incoace caut un telefon care l`ar putea inlocui cu succes pe asta. Si daca tot am zis ca sunt fan Sony Ericsson, ia uitati ce`am gasit:un Sony Ericsson X8 , negru ca taciunele, cu touch screen, wifi, bluetooth, camera de 3.15 mp (am incredere in camerele lor, imperios necesara la cat pozez eu), card MicroSD cat cuprinde si cu SO android.
La prima pensie promit ca mi`l iau!

Tagged on: ,

4 thoughts on “On my wish list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *