Am primit tricoul de la @Sheepses

Sheepses organizeaza o licitatie in fiecare zi pentru cate un tricou din ograda proprie. Concursul a inceput pe 5 decembrie si va dura pana pe 31 decembrie. In prima zi, a avut la licitatie un tricou cu house ca cel de aici. Aici gasiti pagina lor oficiala de concurs si tricourile care au fost deja licitate pana acum.
Si o poza cu noul meu tricou pe care l`am achizitionat la doar 18.5 ron+transport

[flickr]photo:5246624181[/flickr]

Regulamentul este simplu si`l gasiti mai jos:

Cum functioneaza licitatia ?

In fiecare zi o sa apara un nou tricou in albumul « Liciteaza-ti cadoul de Craciun! ». Pretul de pornire este de 1 leu. Daca iti place, liciteaza, adica lasa un coment…ariu cu suma pe care esti dispus sa o dai pentru tricou. Daca isi doresc si altii tricoul, vor plusa. Daca nu, poti sa-l cumperi cu suma pe care ai licitat-o. Nu uita sa dai un Like tricoului licitat, altfel licitatia ta nu va fi luata in considerare, chiar daca e castigatoare.

Licitatia dureaza 24 de ore (incepe la miezul noptii si se termina peste 24 de ore). Tricourile pentru urmatoarea zi vor fi publicate in album in ziua precedenta, insa licitatiile dinainte de ora 00:00 nu sunt luate in considerare. Licitatia se termina la ora 23 :59, iar ultimul pret este castigator.

La costul final al tricoului se adauga costul livrarii : 10 lei prin Posta romana sau 20 lei prin curier. Daca platiti tricoul prin banca, costurile de livrare vor fi mai mici : 4 lei Posta romana si 12 lei curierul.”

Am primit prin posta coletul si chiar a ajuns in 2 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *