Cand vine iarna?

La cat e de frig afara eu zic ca foarte curand. V`ai pregatit masina de prima zapada? De abia astept sa vad cum o sa se chinuie unii sa coboare o bordura cu cauciucuri de vara..o sa fie foarte amuzant
Partea nasoala vine atunci cand, dupa jumate de ora de frecat masina in parcare reusesc intr`un final sa iasa la drumu` mare..Iaca atunci incepe bucuria..sa`i vezi cum patineaza in toate partile fara nici un control.

De asta am ales sa schimb deja cauciucurile..oricum temperatura este destul de scazuta, ce sa mai astept?Prima zapada? Sa vezi atunci cum incep cozile la vulcanizare si baga aia ca migu` vreo 2 saptamani zi si noapte de nu mai stiu de ei..
La o adica, o vulcanizare e chiar o afacere buna. Ai nevoie de`o investitie de maxim 5-6000 euro, da eu zic ca ti`i scoti repede. Sa va zic cat au facut cei cu vulcanizarea cat am stat eu vreo juma de ora?vreo 4 milioane in 3 insi..si nici nu se agitau prea tare
Daca te apuci acum de afacere, inainte de venirea iernii tot iti scoti jumate din investitie in 2-3 luni..apoi vine primavara si cauciucurile trebuies schimbate din nou..deci alta tura de bani la fel de consistenta ca prima..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *