Sa iubim RDS, partea a2a

Nu, netu` imi merge normal acu..alta e problema..
Va ziceam aici ca m`a surprins in mod placut ca au venit sa faca instalarea a 2a zi dupa ce`am facut contractul. Cu toate ca am citit contractul si stiam de prevederea urmatoare am uitat pur si simplu de ea..
In contract scria ceva de genu`:ai 3 luni de zile gratis, primele 3 luni, sau mai bine zis, luna in care se face instalarea(daca e pe 15 ai pana pe 30 moca) si urmatoarele 2 luni. Sa vedeti surprindea mea cand am vazut plicul cu factura(care apropo de posta romana nici macar n`a ajus in cutia postala ci aruncate in locul unde era un vechi locas unde era un furtun de stingere a incendiilor). Ma duc la ei si cand colo ce sa vezi..instalarea fusese facuta pe 30.07, deci luna a curs a fost de o zi jumate, atat am beneficiat de luna lor gratis..

Acum am inteles de ce se grabeau ei sa vina cu instalarea..
O curiozitate am si eu totusi..daca nu reuseau sa ajunga inainte de 1 a lunii, oare cand ar fi venit?Oare pe la sfarsitul lunii august?
o poveste de iubire asemanatoare si la raluxa

Tagged on: , ,

6 thoughts on “Sa iubim RDS, partea a2a

 1. dojo

  Mda, tipic romanesc 😀

  3 luni ar trebui sa se socoteasca calendaristic, dar astia sunt pusi tot pe ciupeala. Daca nu ar avea netul totusi mai decent decat UPC-ul (astia put “sugrum” pe descarcari), i-as trimite undeva.

 2. somnulescu

  M-am obisnuit deja cu RDS-ul. De exemplu pe siteul lor unde poti sa-ti platesti factura online aveam 2 facturi.

  Am platit-o pe cea mai veche, insa actualizarea se face foarte greu asa ca-mi arata tot neachitata. Apoi am dat sa o platesc si cea mai noua…nu puteam, trebuia sa le achit pe amandoua :)).

 3. TheGooblin's

  Si noi iubim Rds-ul! O luna sus. o luna jos si in fiecare zi pe mamele lor…Sa traiasca si sa ne dea motive in plus sa ii iubim mai mult si mai adanc!!!

 4. Barbosu Eugen

  nu cred ca inteleg in totalitate pentru ce va agatati atat de numele unei firme care este pe numele cuiva/catorva, de parca ati pomeni de sfantul ioan botezatoru, ze invincible superfucker, in loc sa popularizati numele proprietarilor si directorilor cel putin locali, sa-i scuipe lumea pe strada. orice BS de organizatie are ierarhii imputite dar ea este formata si mai ales condusa, in cazurile de fata, pare-se, de niste incompetenti -a se ceti prostovani cu diploma, ca asta-i boala contemporana a prostimei la romani mai nou, diploma. daca vrei dara sa te simti luptator pentru dreptul tau de superuser, nu superloser, apoi dai la cap, degeaba te legi de aia care fac curat pe coridoare prin sediile rds. daca nu vreti cumva sa faceti galagie si sa va dati rotunzi, de dragul neputintei personale. adica ce faceti voi aici? cam asta…

 5. TheGooblin's

  Pai pt ca nimeni sau cel putin eu nu stiu niciun nume mare din conducerea Rds-ului. Si aia cei mai mari nu-i stie nici dracu..ca altfel stateau “trebili” daca ii stiam 😛

  Ps: Nu ai cu cine sa te certi..cel putin in Bucuresti 90% habar nu au sa iti dea un raspuns cel putin logic!!!
  Peace!!!

 6. Fuzy

  Nu te-a obligat nimeni sa spui ca vrei in ziua aia. Sunt instalator rds.Cablu tv. Noi cand primim peveurile sunam la clienti nu conteaza data ziua ora.Daca vor atunci ok daca nu stabilim pentru ce data vor ei.Macar specifica pana la capat nu lasa sa se inteleaga ca te-au obligat ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *