In acest week-end cei mai buni artisti urbani creeaza la ERA

Ce ma enerveaza, toate chestiile interesante se intampla cand is la munca..
Acelasi lucru l`as putea zice si despre weekendul acesta. Iata ce avem:

Sambata, incepand cu ora 14:00, 4 grafferi profesionisti isi vor pune la incercare maiestria intr-un concurs care va dura nu mai putin de 5 ore. Ei vor folosi peste 100 de spray-uri de vopsea de diferite culori pentru a desena pe 50 de metri patrati in interiorul galeriei comerciale. Cei care vor juriza acest concurs si vor acorda premiul pentru cel mai bun graffer sunt un artist grafic cunoscut la nivel regional, un reprezentant al ERA Shopping Park si un membru al presei iesene. In plus, toti cei care acorda un vot pentru unul dintre participantii la concurs vor primi pe loc unul dintre cele 100 de premii oferite de ERA: un DVD, sau pentru cei mici, o jucarie de plus.
Surprizele nu se opresc insa aici! Trupa ieseana de street dance Iazyges va veni la ERA Shopping Park si va sustine de-a lungul celor 5 ore de concurs mai multe reprezentatii incendiare de dans. Cei 6 tineri membri ai trupei de dans vor pune in scena o poveste complexa si impresionanta exprimata prin miscari de dans si completata cu proiectii de imagini. In plus, muzica va rasuna pe toata durata concursului si ii va indemna pe toti cei prezenti la distractie si voie buna.

Acum politia sa fie pe faza, poate recunosc stilul vreunui graffer, poate o mai fii dintre ei care au mai mazgalit diversi pereti prin oras 😀

Tagged on: , , ,

2 thoughts on “In acest week-end cei mai buni artisti urbani creeaza la ERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *