Chiar mai tin tepele astea?

Toate campaniile de pe la televizor cu diversi romani care tepuiesc pe la telefon(stiti alea in care te suna si`ti zice c`ai castigat un mare rahat si tot ce trebuie sa faci e sa trimiti multeeee cartele cu credit pentru a`ti valida castigul) se pare ca sunt in zadar.
Vine ieri o doamna pe la 40-50 ani foarte grabita care a vrut din prima asa numai vreo 4 cartele de 25 euro..de incalzire..dupa vreo ora maxim apare din nou, de data aceasta cumpara cartele de 150 euro, cam 5 de 25 una de 11 si una de 14. Deja batea la ochi..intrebam si noi, poate facem de`o fapta buna..”v`a promis careva vreun castig numai sa`i trimiteti coduri de reincarcare?” si de colo femeia:”e confidential”
Aici ne`am dat seama ca nu avem cu cine vorbi, cei de pe la telefon au instruit`o foarte bine ce trebuie sa zica pentru a nu`si pierde fraieru`. Auzi la ea, confidential..ii era frica ca o sa`i ia careva castigu`inexistent?
Pana seara a mai venit o data. Cred c`a incarcat cartelele la o intreaga celula. La sfarsitul zilei numai ea incarcase de peste 350 euro

Voi ce ziceti?a fost teapa sau nu?

Tagged on: ,

One thought on “Chiar mai tin tepele astea?

  1. Rpx

    Crezi că fraieri nu sunt? Încă mai țin până și țepele cu nigeriene 419, mai ales prin europa de nord…

    Lumea se prostește, la ce te aștepți? Tu fii bucuros c-ai făcut vânzare, lasă. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *