In cazul in care…

Ia sa vedeti chestie interesanta. Fiind abia mutat pe aici inca primesc corespondenta celor dinaintea mea. Printre tepari(asta va povestesc alta data) mai exista si oameni care au conturi pe la banci. Tinand cont ca posta romana aduce corespondenta unele plicuri ajung de parca ar fi fost calcate de tren..de 3 ori..
Printre corespondente am gasit si o notificare a celor de la RIB(Romanian international bank)
[flickr]photo:5053331941[/flickr]

Pe scurt, banca te anunta de niste comisioane pe care urmeaza sa le introduca, si in cazul in care nu te prezinti la o sucursala a bancii inseamna ca esti de acord cu aceste modificari. Ce convenabil, nu?
Daca am fi intr`o lume perfecta in care scrisorile ajung la timp, nu ajung deteriorate, sau nu ajung deloc sa zicem ca ar fi fairplay. Dar traim in romanica, unde banca nu poate sa`ti dea un telefon decat atunci cand te cauta sa`ti aminteasca sa platesti rata, sau cand au vreo promotie ceva pentru tine(promotie pentru imbogatirea lor bineinteles), de ce te`ar suna sa`ti zica ca mai ai niste comisioane extra?
Faza asta e ceva de genu`:daca nu esti de acord da un bep, daca esti atunci nu da nici un bep..si tu sa n`ai credit..

Tagged on: , ,

One thought on “In cazul in care…

  1. relansat

    nu e vorba numai de rib, ci de “cam” toate bancile, care au fost obligate prin lege sa trimita mizeriile astea. asa au scris si cei de la BRD “daca nu vii, inseamna ca esti de acord” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *