Saorma de la Class din Tudor Iasi

M`am tot plans pe twitter ca mi`e foame, si din lipsa de chef am zis sa`mi cumpar ceva. Am ajuns in tudor la Class sa vad si eu de ce lauda lumea atat saorma aia. Bagau fetele alea ca migu` saormoasa dupa saormoasa c`o viteza ametitoare.
N`am putut sa nu remarc cat stateam la coada ca dupa ce taie piept de pui de pe batul ala, il duce in spate si revine cu tava mai plina decat a plecat. Na, neinteresant pana cand am mancat..se pare ca in spate se facea o reciclare a puiului (a se vedea mai jos poza) si m`am trezit in saorma cu niste zgarci de la un copanel ceva. Si totusi parca saorma avea alt gust..sau m`am invatat eu cu saorma mea de nu`mi mai place acum niciuna..Sa nu mai zic ca ultima fata din “linie de productie” manevra si banii si saoarmele cu aceeasi mana..
Oricum, a doua oara sigur o sa`mi fac acasa…

[flickr]photo:4714983395[/flickr]

9 thoughts on “Saorma de la Class din Tudor Iasi

  1. Bogdan Epureanu

    Daca te pricepi e mult mai bine sa-ti faci tu; nu se compara mancarea facuta acasa cand stii exact ce pui cu cea de la fast food unde iti pun ce vor ei.

  2. Alex

    De ce nu incerci la Warda, la turc. Adica turc ii zicem noi, dreaku stie ce o fi, libanez, iraq-ian…oricum, curatenia e maxima, shaorma de supercalitate si nu mai zic de sosuri.

  3. Pingback: Saorma asa mai merge? | Ciprian's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *