Aventuri de service, partea a2a

Datorita faptului ca la schimbul de ulei am mai gasit un burduf de planetara ciupit am zis sa`l schimb, si daca tot umblu prin zona am zis sa`mi iau si alte discuri de frana..ce mi`e 25 lei burdufu` plus inca 140 roni alea, nu?
La cat is de aprig a2a zi ma duc sa`mi cumpar cele necesare si ma duc sa`mi fac programare la service. Toate bune si frumoase, in urmatoarea zi deja trebea sa montez piesele.
La service, desface omu` planetara, schimba burdufu` frumos, si da sa treaca la discurile de frana. Teapa!!!!Aveam nevoie de discuri aerate :)). De unde dracu` sa stiu??La cunostintele mele de mecanica auto..II zic omului sa`mi puna rotile inapoi sa pot ajunge in timp util inapoi.

Ma duc inapoi de unde le`am luat (de aici si importanta pastrarii bonului de care v`am zis si altdata) si sa constat ca aveam de fapt in cutii unu` aerat si unu` simplu..eu nu m`am uitat, aia n`a zis nimic, asa ca m`am trezit cu unu` de`un fel si unu` de alt fel.Femeile..m`au sapat din nou..iar m`am plimbat de aiurea..De acu` cand vad femei in magazine de piese auto ma gandesc de 2 ori daca sa cumpar sau nu…
A treia oara sigur nu mi`o mai iau 😀

2 thoughts on “Aventuri de service, partea a2a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *