Iasul nu`i blestemat, soferii is inconstienti

Intr`un post anterior faceam o cronica neagra a acidentelor ce au avut loc in ultima perioada in judetul Iasi. Mai gasiti si la iuliao adaugare la ce`am mai pus eu la mine
Stau acu si ma gandesc ca de fapt oamenii care se urca la volan is un pic cretineti si inconstienti. Uita ca au pe acasa o familie si copii, uita de prieteni si de toate cand apasa blestemata aia de pedala de acceleratie. La ce i`a folosit saracului max ca pe urma lui erau 80 de masini care`l conduceau pe ultimu` drum?ce rost mai aveau toate astea cand el n`a apucat sa`si ia la revedere de la ei pentru ultima oara?

Continuam cu accidentele:
Se pare ca zona aia de pe la metro face in continuare victime, cel mai recent caz fiind a 4 baieti parca, soferul a pierdut controlul masinii cand a vazut masina politiei, a tras de volan si s`a trezit in sant. 2 morti, 2 raniti(stirea aici)

inca unu` pe bucium aici, la fel tineri, care`au considerat ca viata nu`i asa importanta pentru ei..

si inca unu pe calea chisinaului, fara victime tura asta, masinile varza, cica tot teribilism, poza la sfarsit

Deja m`am cam saturat sa scriu despre aceste lucruri, oamenii tot inconstienti sunt, si n`o sa putem schimba prea curand conceptia lor despre viata.
Din ce`am mai aflat eu, cica in franta parca, sper sa nu gresesc, daca ai sub un an de experienta de condus, n`ai ce cauta c`o masina mai mare de 1.2l, ceea ce nu`i rau deloc. Pe cand si la noi asa ceva? Abia ti`ai luat permisu`, stai taticu cu max 80 caiuti ca stai asa bine. Sa speram totusi c`o sa se schimbe ceva la un moment dat..

[flickr]photo:3849591862[/flickr]

8 thoughts on “Iasul nu`i blestemat, soferii is inconstienti

  1. Andrei

    Am vazut si eu masinile astea astazi, cand am fost la prima sedinta la scoala de soferi 😀

  2. ana

    pe langa viteza, nu uita de bautura. aia din bucium erau beti si mai aveau si droguri la ei 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *