adevaru` despre femei

Ai avut ce`ti trebe sa faci o femeie fericita, multumita , financiar vorbind, si la un moment dat nu`i mai pot oferi la fel de mult ca inainte, ca na, treci si tu printr`o perioada mai nefasta. Cum actioneaza femeia?

Intr`o majoritate din cazuri ai sa te trezesti cu bagajelul la usa, ca ea nu mai vrea sa aiba de`a face cu tine, ca peste noapte s`a saturat de viata pe care o duce, cu toate ca, inainte c`o zi s`a futut frumos, regulamentar ca la primele intalniri..de unde o schimbare asa brusca?Nu mai este valabila chestia aia cu la bine si la rau?Nu e ciudat totusi, voi ce parere aveti?
stiu ca nu se poate aproxima pentru toate femeile, dar prea isi urmaresc interesu` personal in defavoarea interesului cuplului..
ps:nu`i vorba de mine, stiti voi povestea, e despre un coleg:))

12 thoughts on “adevaru` despre femei

 1. menialy

  de cand suntem parinti de imprumut am inceput sa observam copiii din jur. Multi sunt: fug cat pot, tip cat pot, trag de aparatele cu bile sau de calutii care se leagana, iar in urma vine tata/mama care zambeste intelegator si scoate banii din buzunar pentru bile/cai. Daca nu-i scoate din prima, fac fata de copil neinteles si pedepsit si sigur ii scoate.
  Nu stiu de ce, dar mi-a venit in cap imaginea asta, cand m-am gandit la femeile materialiste.
  Iar acu’ o sa imi sara in cap toate feministele…:P

 2. IA(SI)VEZI

  asa este, de curand un prieten a patit-o, mai rau e ca nu mi-a ascultat sfatul. La fel, totul era frumos, ea supergeloasa pana cand nenorocita ii zice ca nu mai suporta, ca e prea gelos ca nu stiu ce. Da si curva era cu altul…o sa-i dedic un post

 3. Pingback: Adevărul despre femei

 4. Robintel

  Dude, vin şi eu cu o dilemă mai veche: dacă femeile sunt materialiste de ce bărbaţii sunt cei care se sinucid primii din cauze materiale? Întreb şi eu.

  P.S. Da, şi eu am un coleg care a trecut prin asta. Şi nu doar o dată… 😉

 5. Pingback: Wild thoughts » Probleme cu femeile?

 6. diaan

  :))
  saracii tai colegi…cum trec ei prin toate…
  😛
  daca eu iti zic ca pe mine ma lasa unu’…din aceste motive :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *