ce face un blogger in timpul liber?

ce face un blogger cand nu mai are bani? n`ati ghicit, nu, nu mai pune un baner sa mai castige ceva..
e mai usor sa schimbe 200 euro:D(din salariu chipurile)
de aici a pornit si povestea din articolul asta, il vazusem pe marele maestru in viata schimband euroii la banca si nu reuseam sa`mi dau seama de unde naiba il stiu. Nici faptul ca`i stiam numele nu m`a ajutat, ca a avut grija sa nu si`l publice niciodata pe internet. Dar fatza totusi imi spunea ceva..
Cred ca stiti pozele mele cu fetele(a se citi fetzele) celor ce sunt prinsi in kaufland la furat, nu?ia ghiciti cine era sa apara alaturi de ei la panoul vesel?
Cum a fost de fapt treaba(interpretare proprie). Tovarasu` trimite femeia la vanat inainte, urmand ca el sa vina mai apoi cu loveaua. Fiind cuprins de`o lene crasa a uitat ca si`a trimis consoarta la inaintare la shopping(citez “am trimis`o sa cumpere timisoreana de aia buna “) si pana si`a amintit, ea deja fusese luata in colimator de vasnicii agenti de paza din kaufland care o asteptau frumusel la iesire. Cate culori n`a schimbat saracu` pana a trecut controlu`..In poza cu el in pat se vede totusi ca a reusit sa sustraga o sticla de ulei, care i se paruse lui la momentul acela ca ar fi cu vin.
aici e poza infractorului, fara pat deasupra asa cum as fi vrut eu (daca se baga careva sa`i puna un coleg de celula sa`mi dea poza pe mail)
si poza de la spate normal, sa nu ma acuze ca l`am fotografiat fara voia lui

[flickr]photo:3553806694[/flickr]
[flickr]photo:3553806640[/flickr]
ps: a sustras totusi ceva din kaufland (

12 thoughts on “ce face un blogger in timpul liber?

  1. marius

    nu mai merg niciodata la kaufland alexandru. risc sa fiu pozat pe shestache de paparazzi :))

  2. marius

    p.s. auzi, cipriane, eu propun ca viitoarele blogmeetinguri sa le facem in kaufland alexandru. e o locatie cunoscuta de multi bloggeri :))

  3. Pingback: paparazzi ma fac | Ciprian's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *