airbites partea a2a

sa revenim..
luni ma duc..si`mi comunica cu draga inima ca routerul nu poate fi folosit in reteaua airbites si trebe sa`mi iau altul..un mil juma aruncate aiurea..bun zic..
ma duc sa iau altul..din nou o plimbare prin oras sanatoasa..cumpar..1 milion..router edimax..ceea ce mi`au recomandat ei..
ajung acasa..faca rpd configurarea..si bineinteles ca tot nu merge..
a-2a zi sun si`mi comunica gagica aia..cre ca le stiu pe toate de acu cu cate am vorbit ca am exact macu pe care l`am pus eu si ar trebui sa`mi mearga..
plec de la serv mai rpd..merg rpd acasa sa fac din nou setarile si tot nu merge…
ma duc la ei..cer sa vorbesc si eu cu un sef..ma duce tipu` la secretara sefului..explic problema si zice ca o sa trimita om..
omu` ajunge(nu eram eu acasa ca nu scapa pana nu`l facea) si constata ca nu merge..parca mi`ar fi zis ceva nou..
pe la 5 si un pic ajung si eu acasa si`mi zice colegu` de apartament ca a trecut ala si a constat ca nu merge…bine..iau routeru`, ma sui in masina si hai inapoi..
ajung din nou la gagica de mai devreme..apropos..era buna..si stau pe capu` ei pana imi promite ca trimite pe cineva care se pricepe pana in ora 7..
la 7 si un pic ajunge gagiul si dai configurari..se uita ala ca la felu` paispe..
verifica el ce verifica si`i vine ideea magica..sa schimbam macu`..zis si facut..schimbam..stam 10 min sa`si faca efectul si apoi minuneeeeeeeeeee..merge..
deci se putea pana la urma ..
eu am pierdut numarul drumurilor pe care le`am facut la ei si a telefoanelor..is curios cat imi vine de plata ca i`am zis sa ma scada de la factura cat n`am avut..

per total..multe drumuri, bataie de cap pentru un cacat care se putea rezolva foarte usor..
de remarcat faptul ca airbites`ul sunt destul de parolisti..au si oameni buni care stiu sa rezolve o situatie..dar sunt si multi care mananca o paine degeaba..
cam asta e povestea de seara..de acu ne auzim..ai sper fara intreruperi
sa aveti o zi buna

3 thoughts on “airbites partea a2a

  1. Liviu

    Salut, eu folosesc din decembrie 2007 router in reteaua airbites si e vorba de un edimax care m-a costat 79 de lei. Deci problema ta nu e de la router. E de mai sus …

  2. Pingback: E buna si criza asta la ceva | Ciprian's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *